BÉRSZÁMFEJTÉS

Társaságunk számára a bérszámfejtés nem csak a bérek, és juttatások kiszámítását jelenti, hanem egy olyan átfogó rendszert ismeretét, ahol az egész cég működésével összhangban zajlik a bérszámfejtés. Ezáltal pedig a bérszámfejtés olyan adatokat tud biztosítani, és olyan javaslatokat tud tenni a cég vezetés felé, amelyek jelentős megtakarításokat hozhatnak egy cég számára. Ilyenek lehetnek pl. a támogatások, adómentes juttatások igénybevétele. Társaságunk vállalja társadalombiztosítási kifizetőhelyi teendők ellátását is.

HELYSZÍNI KÖNYVELÉS

Amennyiben Ön igényli, hogy cége saját székhelyén történjen a könyvelés, vállaljuk, hogy szakértő munkatársunk egy előre egyeztetett időpontban elvégzi a szükséges feladatokat a helyszínen, így bizonylatai nem hagyják el vállalkozását, és megbízható, kényelmes szolgáltatás keretében végezzük el a könyvelői tevékenységet.

Ha van olyan munkatársa, aki a bizonylatok berögzítését elvégzi, de szeretne mellé szakmai felügyeletet, heti rendszerességgel tudunk hozzáértő könyvelő munkatársat küldeni erre a feladatra.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését szolgáltatásainkkal, keressen fel bennünket az oldalunkon található elérhetőségek valamelyikén!

KÉRDEZEK

OUTSOURCING

Az outsourcing szolgáltatás jelentése: tevékenységek szerződéses kiadása, tevékenységek szervezeten kívüli szolgáltatóktól való megvásárlása, melynek célja a korábbival azonos vagy magasabb szintű szolgáltatás alacsonyabb költséggel. Társaságunk ajánlja gazdasági társaságok és költségvetés alapján gazdálkodó intézmények számára, hogy költségei csökkentése érdekében a jelenleg saját maga által ellátott feladatokat /könyvelés, bérszámfejtés, kontrolling, gazdasági vezetői feladatok, belső ellenőrzés ..stb./ elvégzését szervezze ki társaságunkhoz. A tevékenység elvégzés helye lehet társaságunk irodáiban vagy vegye igénybe szakembereink munkáját saját telephelyén. Társaságunk nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberei a garanciát vállalnak, hogy a feladat legalább a jelenlegi- vagy magasabb színvonalon kerül végrehajtásra az ügyfél költség megtakarítása mellett.

KÖNYVELŐIRODAI KÖNYVELÉS

Társaságunk gazdasági társaságoknak vállal könyvelési szolgáltatást és adóbevallások, beszámolók elkészítését a hatályos számviteli és adójogszabályoknak megfelelően.

PARTNEREINK